Автор
Woman.bg

В "Нюанси синьо" Дженифър Лопес става лошо ченге

Докато Дженифър Лопес се готви за поредицата концерти, които стартират през януари, хитовият сериал с нейно участи "Нюанси синьо" стратира с премиера и в България.

От 3 октомври по FOX Crime всеки понеделник от 22,00 часа, ще сме благодарни, че актрисата е отделила време и енергия да направи един от най-успешните си телевизионни проекти. В "Нюанси синьо" Дженифър Лопес се превъплащава в ролята на Харли Сантос - майка и корумпирано нюйоркско ченге, което се забърква в сложни отношения и връзки със собствените си колеги, ФБР, семейство и приятели, от които е почти невъзможно да излезе невредима. Действието е напрегнато не само заради криминалния сюжет, но и със сложните морални и емоционални избори, които Харли трябва да прави на всяка крачка, и последиците от тях.

Екипът на Харли Сантос е ръководен от лейтенант Мат Возняк (носителят на награда „Еми" Рей Лиота, "Добри момчета", "Поле на мечтите"), който го „отвежда" извън рамките на закона. Като всяка самотна майка, Харли има нужда от пари, а подкупът е най-лесния и почти единствен начин да си ги набави. Подобно на останалите си колеги тя приема подкупи и пари от рекет, с оправдането че така ще осигури добър живот на талантливата си дъщеря тийнейджърка Кристина. Парите от подкупи са общи и братски се разпределят между колегите-полицаи, което прави отговорността споделена, а усещането за непочтеност - почти липсавщо. В крайна сметка всяко нарушаване на закона, което е в името на нечие добро, има своите нюанси, в които може да бъде оправдано. Но не и когато ти си самия закон.

Когато Харли е заловена от антикорупционното звено на ФБР и е принудена да докладва за нейния екип, тя трябва да вземе трудното решение дали да се застъпи за своите колеги полицаи и да бъде вкарана зад решетките или да избави себе си и да подсигури бъдещето на дъщеря си. Героинята на Дженифър Лопес се впуска в опасна игра с надзорника си от ФБР, специален агент Стал (Уорън Коул), който развива прекомерна привързаност към нея. В същото време Возняк, в качеството си на началник на отряда, започва преследване на доносника с всички средства. Напрежението расте, докато екипът се опитва да налага собственото си разбиране за улично правосъдие под наблюдението на ФБР...

Всеки понеделник от 22,00 часа през октомври по FOX Crime Дженифър Лопес в "Нюанси синьо" ще ви покаже как една интересна история може да стане още по-интересна, защото в нея участва звазда от световна величина.

Всеки понеделник по FOX Crime от 22,00 часа.https://www.facebook.com/FoxCrime.bg/