Автор
Woman.bg

В Лондон се раздадоха големите модни награди

Дизайнерката Виктория Бекъм и актрисата Ема Уотсън бяха звездните победителки по време на Британските модни награди вчера в Лондон.

Бекъм получи награда за Най-добра марка. Тя прие наградата емоционално. "Благодаря ви. Толкова съм горда да бъда британска. Горда съм и че изградих марката си тук във Великобритания. Искам да благодаря на екипа си. Обичам ви всички 50 пъти повече от преди и тази награда се дължи единствено на вас", каза тя, като не пропусна да благодари и на съпруга си.

"Изминахме дълъг път от гримьорната на "Спайс Гърлс", нали Дейвид. Ти ме вдъхновяваш всеки ден. Ти ме подкрепяш. Ти правиш всичко това възможно. Обожавам децата ни и моите родители, вие ме обичате безрезервно, а аз зная, че нямам най-лекия характер", каза Виктория.

Преди това водещият се пошегува, че след кампанията на Ромео Бекъм за Бърбъри, Дейвид вече е най-неизвестната личност в тяхното семейство.

Виктория Бекъм се разплака, когато сподели, че майка ѝ и баща ѝ я обичат безрезервно.

Актрисата Ема Уотсън пък получи отличието за стил от Хари Стайлс от групата "One Direction", който е миналогодишният носител.

Тя бе в една категория с модела Кейт Мос, Дейвид Бекъм и съпругата на Джордж Клуни Амал Аламуддин.

Попи Делевин бе една от красавиците, които връчиха наградата Модел на годината на сестра й Кара Делевин.

"Без модата аз съм нищо" - заяви Кара, която изтъкна, че Попи със сигурност е виждала в нея повече, отколкото тя самата е виждала в себе си. Манекенката, която официално печели $10 000 на ден, благодари на хората от модната индустрия, които са ѝ помогнали да се развие като личност в посоката, в която е искала.

Редакторката на американското издание на списание "Vogue" Ана Уинтър пък бе удостоена с награда за изключителни постижения в областта на модата. 65-годишната редакторка на американския "Vogue" получи отличието за Забележителен принос към модната индустрия.

Наградата връчи завърналият се на модната сцена дизайнер Джон Галиано, който изброи заслугите на Ана Уинтур за набиране на средства за благотворителни кампании на стойност милиони долари. Самата Ана призова всички, които работят в модния бранш, да се възползват от своята популярност, за да помагат на хората. Тя пророни сълзи, когато сподели каква гордост са за нея двете ѝ деца - Чарли и Бий, която беше с нея на церемонията.