Преди известно време Миранда Кер засне видео с личните си предпочитания и съвети за едно удобно и красиво пътуване със самолет.

Непрестанно прелитаща от континент на континент, Миранда е усвоила няколко важни трика за поддържане на добра хидратация на кожата, бързо и лесно освежаване на грима и удобно потъване в страната на сънищата по време на полет.

Всички съвети на модела можете да видите във видеото, а ние ще ви представим съдържанието на козметичната ѝ чантичка, в която се крият малко, но качествени гримове, с които тя поддържа декоративната страна на красотата си.

Козметичното несесерче на Миранда е с леопардов принт, затваря се с цип и е дело на Stella McCartney.

Един от най-важните и любими продукти на модела е червеното червило на Ellis Faas (модел L101, 35$). Моделът е изключително удобен заради флакона, в който се предлага, наподобяващ елегантен маркер.

Следва креомобразен руж, който може да се използва еднакво успешно върху скули и устни. Ружът на Миранда Кер е с марка Kevyn Aucoin (цвят Patrice, 22.80 долара).

Гъстите и перфектно оформени вежди на Миранда се подреждат в съвършена линия благодарение на гела за вежди на Anastasia Beverly Hills (модел Brunette, 20 долара). На същата марка е и пинсетата (28 долара), която използва моделът.

Задължителният молив за очи в черно, който нанесен деликатно в основата на миглите стои естествено и подчертава окото, е на Kevyn Aucoin (20 долара).