Автор
Woman.bg

В коя страна да търсите любовта според зодията си

На шега или не, доверете се на зодията си и според нея посетете страната, където ви очаква любовта.

Овен

Страните, в които Овенът ще има късмет в любовта, са Великобритания, Венецуела и Германия. Търсете половинката си сред учени, преподаватели, книжари или издатели.


Телец

Представителите на тази зодия обичат да правят промени. Има голям шанс да намерите бъдещия си партньор в Египет, Швеция, Украйна, Чехия, Словакия, Обединените арабски емирства. Вероятно е да се запознаете с него на светско събитие или прием.




Близнаци

Държавите, към които трябва да се запътите, са САЩ, Гърция и Румъния. Вие сте общителни по природа и лесно може да завъртите главата на всеки, който ви е направил силно впечатление. Късметът ви ще се усмихне, ако потърсите половинката си сред нестандартни хора – например тези с рядка професия.


Рак

Вашите страни са Индия, Литва и Холандия. Звездите посочват, че бракът ви ще бъде полезен за вашето саморазвитие и духовно израстване. Възможно е бъдещият ви съпруг да е психоаналитик или свещеник. Направете всичко възможно да живеете в близост до море, езеро или река.


Лъв

Лъвът ще се чувства прекрасно в Южна Франция, Италия и Испания. В тези страни представителите на огнената зодия напълно ще разкрият своите качества и способности. С бъдещия ви партньор ще се разбирате чудесно, ако разликата в равнището на образование, възпитание и социално положение не е прекалено голяма.


Дева

Девата трябва да избере между Япония, Латвия, Швейцария или Германия. Звездите ви предупреждават да обърнете особено голямо внимание на брачния договор. Здравият ви разум и пресметливостта ви ще ви помогнат да отстоявате интересите си.




Везни

Везните ще имат късмет в любовта във Великобритания, Китай и Нова Зеландия. Ако успеете да откриете човек, с когото имате много общи интереси, ще се радвате на дълъг и щастлив брак. Възможно е бъдещият ви партньор да е журналист, писател или търговец.


Скорпион

Има голяма вероятност да свиете семейно гнездо в Турция, Пакистан, Азербайджан, Афганистан, Иран, Ирак или Куба. Вие имате доста своенравен характер, но ще се наложи да приемете традициите на страната, в която евентуално ще се преместите. Възможно е половинката ви да е земевладелец или собственик на недвижими имоти.


Стрелец

Стягайте куфарите и заминете за Грузия, Монголия, Полша, Аржентина или Мексико. Ще имате брак, изграден с много страст и силни чувства. Половинката си търсете сред хората на изкуството – актьори, певци, художници.




Козирог

Звездите ви съветват да заминете на работа в Естония, Саудитска Арабия или Норвегия. Ще откриете любовта на живота си сред колегите. Ако партньорът ви е малко по-възрастен, ще имате по-стабилна връзка.


Водолей

Водолеят има шанс да завърже стабилно приятелство с цел брак в Канада или Австралия. Половинката ви може би ще е юрист, консултант или художник.




Риби

Добре е Рибите да хвърлят поглед към Израел, Тайланд или островите в Югоизточна Азия. Трябва да се водите не само от чувствата си, но и от присъщата ви логика и интуиция. Имате шанс за стабилен брак с финансист или банков работник.