То е малко, Вие сте големи. То постоянно задава въпроси - „защо?“, Вие винаги имате отговор - „защото...“. То има въображаеми приятели, с които общува всеки ден, Вие имате реални, с които не сте се чували от месеци.

То е Вашето дете и винаги е някъде наблизо, за да Ви окаже първа помощ в борбата със скуката, да разбие на пух и прах всички рамки, в които така старателно сте „опаковали“ деня си! Чудите се как така детето винаги успява да Ви накара да се усмихнете? Просто е - то има своя верен помощник в създаването на добро настроение – въображението!

Ето, отново се усмихвате!

И за да не слиза усмивката от лицето Ви, а поводите за щастливи игри с Вашето детето да стават все повече, Herbitussin Първа Помощ Ви отправя забавно предизвикателство на www.promo.herbitussin.bg : преоткрийте детето и в себе си, използвайте своето въображение и предложете най-подходящото според вас име за кученцето на Herbitussin Първа Помощ!

Вашето въображение ще бъде възнаградено и ще имате повод да зарадвате вашето дете с нови игри. Името фаворит ще спечели тротинетка Maxi Micro Orange, което ще накара Вашето дете да „лети“ от щастие, а всяка седмица ви очакват и семейни настолни игри.

И за да бъде тонусът на игрите и доброто настроение винаги висок, доверете се на Herbitussin Първа Помощ – вашият съюзник с комплексно 3в1 действие за облекчаване на състоянието още при първите симптоми на:

- Простуда
- Грип
- Хрема
- Кашлица
- Синузит

Herbitussin Първа Помощ е натурален продукт за деца над 3-годишна възраст, ефикасен при инфекции на горните дихателни пътища, настинка и грип.

И така - хайде да играем - „В името на здравото приятелство“!

www.promo.herbitussin.bg