Автор
Woman.bg

В гардероба на: Тейлър Суифт на шоуто на Victoria's Secret

На втори декември този месец в Лондон се състоя ежегодното модно ревю на Victoria`s Secret.

Пищното тържество на красотата и сексапила и тази година събра на едно място най-красивите модели в света. И по-конкретно – 47 ослепителни ангелчета в ефектно бельо, допълнено от пищни инкрустации и пърхащи крилца, майсторски разхождащи се по модния подиум под звуците на брилянтните изпълнения на Тейлър Суифт, Ариана Гранде и Ед Шеран.

Русокосата красавица Тейлър Суифт не само блесна с гласа си и се превърна в музикалния гвоздей на вечерта, но и плени присъстващите с ефектни тоалети, вроден сексапил и тонизирана фигура. Несъмнено певицата изглеждаше приказно и по-нищо не отстъпваше на топмоделите, разхождащи се покрай нея.

Освен сценичните тоалети Тейлър смени още два облика, спиращи дъха.

Първата визия на звездата, която тя демонстрира началото на вечерта, минавайки по червения килим, се открояваше с ефектна рокля с мини дължина и изящни бродерии. Дизайнерското творение, част от най-новата пролетна колекция на J. Mendel, бе съчетано с изчистени тъмно червени обувки на висок ток.

Няколко часа по-късно, на автърпартито, Тейлър се появи със зашеметяваща бяла вечерна рокля част от тазгодишната есенна котюр колекция на Zuhair Murad. Красивата дреха представляваше истинско произведение на изкуството, пленяващо с нежни кристални инкрустации в горната част и висока цепка, която придаваше на изисканата визия на Тейлър секси нотка.