Преминавайки от една изящна вечерна рокля без презрамки към друга, Салма Хайек умело демонстрира елегантност, красота и чар на червения килим.

За ежегодното автърпарти на Златните глобуси, огранизирано от Warner Bros. и InStyle, актрисата замени шедьовъра на модна къща Alexander McQueen, решен в цвят слонова кост, с прелестна вечерна рокля от Gucci Première в син аметист.

Облечена в дизайнерското бижу, мексиканската актриса уверено вървеше по червения килим и с удоволствие позираше пред насъбралите се около нея фотографи.

Четете още: Салма ги изстиска публично! (снимки)

Въпреки че вече е на 48 години, Салма несъмнено е една от най-красивите и сексапилни актриси в Холивуд. Звездата обаче не е позволила славата да замае главата й и да измести погледа й от наистина важното в живота – семейството.

"Нито славата, нито парите, нито успехът в киното могат да се сравнят по важност със семейството. Понякога дори ми се налагаше да правя филми, които не харесвах, но знаех, че ще печеля за вкъщи и това бе достатъчна мотивация". Това заяви Салма Хайек в "Тази събота" по бТВ преди няколко месеца по време на гостуването си в България.