Ким никога не е била от жените, които се интересуват какво се пише по нейн адрес, макар и да сме убедени, че критиките относно визиите й в последно време, не й понасят добре.

Да - Ким е бременна, да – Ким е личност, която обожава камерите да са обърнати към нея, но може ли човек 24 часа в денонощието да бъде на показ по всяко едно време и пред обективите на всички фотографи?

Приятелката на Кание Уест не пропуска възможност да прекара няколко часа пред огледалото и в ръцете на стилисти и гримьори, за да демонстрира гордо наедрялото си коремче и женствената фигура.

Тя се стреми да не изложи Кание, подбирайки различни и стилни тоалети за всяка една нейна изява.



В повечето случаи риалити звездата се спира на рокли, които подчертават тялото й. А мотото й изглежда е „Колкото по-прилепнало, толкова по-добре“, но дали наистина това е най-успешната формула за една жена да изглежда секси? Споделете вашето мнение, дами!



За сезон есен-зима 2012 модна марка „Lanvin” показа разкошни модели, урасени с масивни камъни и бижута, характерни за модната къща. Изискани облекла с минималистично звучене придават на дамската визия ултра елегантен вид.

Стилните и изискани рокли са истинско произведение на изкуството, а бляскавите апликации по тях придават допълнителна сила и характер на облеклото.

За събитието на списание „DuJour“ Ким се бе спряла на една от божествените рокли в сиво, богато украсена в горната част. Именно уникалната декорация с камъни ни направи много силно впечатление.



Друг акцент във визията й бяха обувките с металически отблясък на Jimmy Choo, модел „Anouk”.

Перфектна от глава до пети. Допада ли ви визията на Ким?