38-годишната актриса Кери Уошингтън е талантлива, умна и красива. Звездата от „Скандал“ е една от любимите ни знаменитости, защото има страхотно чувство за хумор и уникален моден усет.

Уошингтън е от дамите, които определено заслужават титла на модна икона. Тя многократно се е появявала с впечатляващи тоалети на светски събития, благодарение на които е оглавявала класации за „най-добре облечена актриса/знаменитост“.

На събитие, състояло се преди два дни в Лос Анджелис, Калифорния, чаровната актриса отново привлече всички погледи към себе си.

За пореден път Кери се бе спряла на интересна дреха, която според нас не би стояла толкова прекрасно на друга жена.

Четете още: Фотошоп или да: Кери Уошингтън

Кери е почитателка на дрехи, които са интересни и различни по отношение на кройка, материя и цветова палитра. Тя е смела по отношение на тоалетите с две или повече различни щампи.

Роклята, с която се появи актрисата, е от pre-fall колекцията на модна марка Giambattista Valli и представлява интересна комбинация от два принта – на точки и флорален.

По принцип сме свикнали да виждаме Кери в ярки или бонбонени цветове, но и тъмните нюанси й стоят страхотно, сливайки се със смуглата й кожа.

Одобряваме решението й да се спре на червило в червен нюанс и романтична прибрана прическа.

Дантелените Лубутенки придаваха перфектен завършек на стилната й визия.

Допада ли ви романтичната коктейлна рокля на звездата?

Четете още: Секси Кери!