Кери Уошингътн бе водеща на благотворителното събитие „The Limited Collection Inspired by Scandal Spring Shopping Event” в понеделник вечер в Калифорния.

Вече писахме за бижутата, които актрисата Джесика Алба представи на събитието. Те представляват медальони във формата на сърца и ще финансират организацията RED, която се бори със СПИН.

Средствата ще бъдат използвани за снабдяването на ХИВ-позитивни бъдещи майки с животоспасяващи медикаменти. По проекта Джесика работи с известната дизайнерка на бижута Дженифър Мейер.

Самата актриса блесна с женствена визия в черно. Тя се бе спряла на топ и пола с висока талия от пролетно-лятната колекция за 2015-а на Michael Kors, залагайки на страхотни сандали на Narciso Rodriguez.

Четете още: Джесика Алба продава огърлици за благотворителност

Другата дама, която ни направи силно впечатление бе самата Кери Уошингтън. Нейната визия ни се стори много стилна и игрива.

Тя блесна с рокличка на черни точки от пролетно-лятната колекция на модна марка Dolce & Gabbana.

Трябва са си признаем, че този тоалет страшно много ни допадна. Най-вече съчетанието на рокличката с бели обувки с остър връх и задна част на черно-бели точки. А какво ще кажете за малката чантичка с надпис „Love” на Roger Vivier?

* бременната Моли Симс, стилистката Рейчъл Зоуи и Кери;

Пригладена коса назад, червени устни и червен маникюр завършваха по идеален начин красивата й визия.

Харесва ли ви как изглежда Кери?

Четете още: Кери Уошингтън с убийствено секси обувки

Замислили ли сте покупка на нова рокля? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече ТУК.