Бионсе е от звездните дами с най-открояващ и запомнящ се стил на обличане. Нейните визии се характеризират със смела смесица от цветове и материи, която нежно рисува и подчертава творческата същност и пламенната индивидуалност на певицата.

Затова и почти всеки от тоалетите, които кралица Би показва на червения килим се превръщат в дълго обсъждана тема от страна на модни критици и ценители. Това се случи и с визията, която изпълнителката демонстрира на представянето на новата колекция на adidas Originals x Kanye West YEEZY SEASON 1, състояло се преди дни по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Четете още: Бионсе със собствена програма за веганска диета

За появата си на събитието Бионсе бе решила да заложи на дрехи от пролетната колекция за 2015 на модна къща Harbison. Ансамбълът от дрехи на звездата, открояващ се с градски шик излъчване, включваше тъмносин кроптоп, пола тип молив в същия цвят – и двете, характеризиращи се с флорални инкрустации, и тъмносиньо палто с цветни панели.

Завършващите щрихи към визията на Бионсе се добавяха от ефектни аксесоари – червени токчета от Alaia, двуцветна чанта с дълъг косъм и кръгли слънчеви очила с пленително ретро нотка.

Четете още: 33 доказателства, че Бионсе е най-добрата майка