Анджелина Джоли е от дамите, които будят искрено възхищение, вярваме не само у нас, но и у вас.

През годините Анджи претърпя истинска метаморфоза. От ексцентрична принцеса на мрака, която носеше на врата си амулет с кръвта на любимия си и експериментираше с наркотиците и сексуалността си, тя се превърна във филантроп, любяща майка и съпруга.

Четете още: Бавачката на Джоли разказва за тъмното й минало

Красавицата засвидетелстваше бунта си срещу обществото и чрез стила си на обличане, затова когато душата й намери своя пристан, това си пролича не само чрез промяна в държанието на актрисата, но и чрез промяна във визията й.

Постепенно стилът на Джоли еволюира и тя обърна гръб на черните кожени панталони и раздърпаните тениски, с които често се появяваше на червения килим, за да привества един изключително елегантен стайлинг, включващ изящни вечерни рокли.

Четете още: Шокиращо ВИДЕО с дрогираната Анджелина Джоли

Именно с една така разкошна рокля се появи Анджи преди дни на премирата на филма си "Unbroken" в Сидни, Австралия. Въпросният копринен тоалет бе дело на Gucci Première и се открояваше с ефектни черно-бели дантелени инкрустации.

Четете още: Анджелина е музата на Марио Тестино

Дизайнерският шедьовър се допълваше от небрежно вдигната коса, опушен грим, подчертаващ природната красота на Анджелина, и малки диамантени обеци.

Четете още: Най-сексапилните роли на Анджелина Джоли