Автор
Woman.bg

В дълбочина: Операциите на Валерия една по една

Увеличение на гърдите

Четете още: Живата кукла Барби се превърна в извънземно

Лукянова си признава само за една пластична операция – хирургическото уголемяване на гърдите си. „Наистина си увеличих гърдите с два размера, поначало размерът ми беше едно и половина. Сега съжалявам, че не ги уголемих още повече!“, казва Валерия. Впрочем в случая е безсмислено да спори – разликата в размера на гърдите на старите и на новите снимки е просто очевидна. Подобен ефект може да се постигне само оперативно с помощта на импланти.

Мамопластиката издава и поразителният контраст между обемните гърди и изящната дребничка фигура на момичето. Разбира се подобен дисбаланс може да се случи по време на бременност и кърмене, но е известно, че Лукянова няма деца, а не смята и да има.

Дали Валерия Лукянова си е вадила ребра?

Четете още: Вижте семейството на украинската Барби

Въпросът за произхода на прекомерно тънката талия на Amatue е много по-спорен. След фотосесията на Валерия за списание V Magazine американските пластични хирурзи единодушно заявиха, че подобна минимална обиколка не може да се постигне по естествен път. Подкрепят ги и редица жълти издания – в някои от тях дори с се споменавали цитати уж от думите на самата Лукянова, че е ходила в Китай за операция по изваждане на долните ребра.

Валерия се старае да избягва обсъждането на този въпрос и всъщност не е казвала нищо подобно. Не можем да изключим напълно вероятността талията й да е естествена. Най-малкото виждайки снимките на майката на Валерия, всеки може да се увери, че е имала откъде да унаследи изящните си пропорции.

Невероятно тънката талия се подчертава от увеличените гърди и широките бедра, както и от абсолютното отсъствие на тлъстини в областта на корема (Валерия не само спортува усилено, но и е строга суровоядка).

„Мога да кажа, че или си е направила няколко операции, или си е нанесла на лицето едно-две кила грим“, коментира пластичният хирург от Бевърли Хилс Антъни Юн.

Четете още: Появи се и българска кукла Барби