Завръща се уникалният стил от 70-те години и красивата модна блогърка Sheryl Luke от www.walkinwonderland.com ни представя една модерна стрийт визия, вдъхновена именно от този период.

Ретрото сякаш всяка година присъства в колекциите на големите модни дизайнери, въпросът е кое десетилетие надделява. Тази година актуални ще бъдат силуетите с панталони в стила на 70-те, за които писахме ето ТУК и необичайните цветови комбинации.

Нека да допълним обаче, че модерни ще са деликатните нюанси на кафяво, сиво и бордо. Всичко е въпрос на фини нюанси, които да не са прекалено ретро, но и да става ясно кое десетилетие интерпретираме с визията си.

Четете още: Сладка, но стилна стрийт визия

Тъмнокосата красавица е съчетала своите дънки с широк крачол със съвсем обикновена бяла тениска и сако с дължина до под дупето. Обувките, на които бе заложила са елегантни, семпли и задължително на висок ток. Очила с дебела рамка и дамска чанта с прост дизайн допълват визията на градското момиче.

Допада ли ви ретро визията на Шерил и с колко бихте я оценили от 1 до 10?

Четете още: Да или не - Панталонки от деним + обувки на висок ток?



сако – Lan Jaenicke, дънки – Express, тениска - Banana Republic, дамска чанта - Sophie Hulme, обувки – Zara;

Замислили ли сте покупка на нова стилна дреха? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече ТУК.