Автор
Woman.bg

Ужас! Златка към "Всеки ден": Заслужавате съдбата на френския вестник!

Златка Димитрова стигна до крайност в своя бяс.

Едрогърдата плеймейтка изригна срещу вестник „Всеки ден". Тя пожела изданието, както и цялата таблоидна преса (в която по други поводи дава мило и драго да присъства поне с ред - б.а.), да бъде застигната от съдбата, сполетяла карикатуристите във френското списание „Шарли Ебдо".

„Заслужавате съдбата на френския вестник! Да ви разстрелят дано", изрепчи се Златка в личната си страница във фейсбук.

Четете още: Златка Димитрова: Имам нужда от кураж, не от съжаление

Четете още: Златка избухна: Поредната помия по мой адрес!

Поводът за недоволство от страна на Димитрова стана статия, в която се разкрива как неин втори братовчед е обрал апартамента й в Бургас. От вестника обаче са категорични, че информацията е напълно вярна и е от проверени източници.

От вестника също така допълват: "След трагедията в Париж Димитрова се увлече по модата и си сложи профилна снимка „Аз съм Шарли", естествено на френски, който владее познайте как, уж в знак на съпричастност. Хващаме се на 350 кубика силикон на бас дали Златка е знаела нещо за сатиричното издание преди атентата, или първоначално е решила, че става въпрос за модни чепици, които тя може да носи само ако някой женен мъж й ги купи''.

Четете още: Черната Златка към съпругата на Миро: Щом ти се живее в сянката ми, ОК!

По-късно, осъзнала глупостта си, Златка реши да се ''извини'' на вестника, отново във Фейсбук: ''Съжалявам за изпуснатите думи по отношение на работещите във Всеки ден. Разбира се, че ме провокираха. Но аз, подобно на всички останали съм човек, който понякога е емоционален, особено когато се касае за обиди, отправени към най-близките ми. Когато журналисти, подведени от своите редактори пишат неверна информация, нека се замислят, какво причиняват.'' и допълва: ''...аз не харесвам лошотията на хората. Има кой да съди. Хубав ден, приятели!''

A вие какво мислите за изказването на Златка?