Автор
Woman.bg

Устата: Николета Лозанова започна от трицифрен хонорар

Знаете ли, че Николета Лозанова е изгряла от клип на Устата? Да, истина е! Плеймейтката се вихри в провокативното му видео „50 на 50”, което излезе през 2004 г.

„Снимахме го месец преди сватбата ми. По време на снимките жена ми влезе и ме завари с три голи до кръста момичета, едно от които беше Николета”, разказа рапарът в предаването „Комисията Павлов” в четвъртък вечер по TV7. Устата не се притесни да сподели с водещия Митко Павлов всички подробности около този първи голям ангажимент на съпругата на Валери Божинов.

„Хонорарът й беше трицифрен. В долната граница. Но тя постъпи много професионално. Хвана си сутринта автобуса от Пловдив, дойде, снимахме и си тръгна”, спомня си Иван Динев-Устата. Тогава Николета му споделила, че й се иска да участва в конкурса „Плеймейт”, а рапърът като истински пророк отсякъл: „Ако идеш, ще спечелиш!”.



Въпреки разкритията на Устата, водещият Митко Павлов успя да запази самообладание и измъкна още една пикантерия от рапъра.

След като звездите от холивудската продукция „Непобедимите 2” прекарали доста време в снимки в България, той неочаквано получил писмо. Кореспонденцията била покана от американска филмова компания да използват негова песен с Азис. Първоначално Устата си помислил, че става дума за озвучаване на треторазредна лента. В последствие установил, че парчето му ще влезе в саундтрака на филма, който се задържа няколко седмици подред на върха на класации е в САЩ.

„Беше много весело да слушам Азис, как припява „Къде си ма, парцал!” в сцена, в която Силвестър Сталоун се бие с Любо Чука”, изфука се рапърът в „Комисията Павлов”.

И ако съжалявате, че сте пропуснали култовите откровения на Устата в „Комисията Павлов”, заредете се с нова доза хумор всяка делнична вечер от 22:00 часа по TV7!