Автор
Woman.bg

Успели звездни дами, които някога са били уволнени - II част

Вижте първата част ТУК!

Кери Уошингтън

Красивата актриса признава, че преди да изиграе Оливия Поуп в хитовия сериал "Скандал" е имала два неуспешни опити да пробие във филмовата индустрия.

"Преди "Скандал" съм участвала в пилотните епизоди на два сериала. Продуцентите ме избираха, но и двата пъти ме уволниха и наеха други актриси на мое място. Ако това не се беше случило, нямаше да имам възможност да играя във филма Рей с Джейми Фокс. Сещате се накъде бия? Всеки има моменти, в които си мисли, че кариерата му върви към края си, но накрая се оказва, че всичко се нарежда и то по възможно най-добрия начин."

Най-впечатляващите превъплъщения в киното - I част

Моника Потър


Русокосата сладурана признава, че също се е сблъсквала с отхвърляне и неодобрение в работата си.

Тя била уволнена от сапунения сериал "The Young And The Restless".

"Бях уволнена, защото се справях ужасно", признава с усмивка самата Потър. Този неуспех явно не е отказал Моника да се занимава с актьорство и добре, че не е, защото днес тя се радва на развиваща се кариера.

Най-впечатляващите превъплъщения в киното - II част

Фелисити Хъфман

Към днешна дата звездата от "Отчаяни съпруги" може да се похвали със звезда на Алеята на славата и множество отличия, сред които "Еми" и "Златен глобус", но в началото на кариерата й и тя е претърпяла редица професионални неуспехи, включително уволнение от сериала "Thunder Alley".

Модната еволюция на звездите

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.