Автор
Woman.bg

Успели звездни дами, които някога са били уволнени - I част

Уволнението от работа не винаги е по ваша вина – понякога може да се разделите с позицията си, заради различия с шефа или да се превърнете в жертва на нов мениджмънт. Както и да е, важното е, че това не е краят на живота!

Мобилизирайте се и преодолейте този неприятен етап с високо вдигната глава, защото както казва една добре позната максима – Една врата се затваря, за да се отвори друга. И това ясно си личи от признанията на осем от най-известните дами в съвременния шоубизнес, които в младежките си години са били уволнени, но както сами признават, ако това не се бе случило, те нямаше днес да са звездите, които са.

Звезди, които така и не отишли на абитуриентския си бал

Вижте техните признания:

Опра Уинфри

Да, дори и Опра, най-успешната водеща в историята на телевизията и единствения в света милиардер от афроамерикански произход, някога е била уволнена.

Уинфри признава, че в началото на кариерата си, след едва седем месеца като водещ на емисията новини от 18 часа в Балтимор, е била уволнена.

"Шефът ми ме викна в офиса си и ме уволни точно в деня на 1 април, 1977 година. Признавам си, че първоначално реших, че е шега."

Звездите: Сега и преди

Ана Уинтър

Днес иконичната главна редакторка на американския Vogue е най-влиятелната жена в модния бранш, но в началото на кариерата си и тя е била уволнена.

"Като млада работех за американското издание на Harper's Bazaar... и те ме уволниха. Препоръчвам на всички ви да преживеете уволнение. Това е невероятно ценен опит", красноречива е Ана.

Известните дами с еднакъв стил - част I

Кейт Уолш

На известната телевизионна актриса й се е наложило да се сблъска с професионалното отхвърляне още в ранна тийнейджърска възраст.

Още в гимназията, отдавна преди да пробие в шоубизнеса, Кейт е била уволнена от работата си във веригата за бързо хранене Burger King.

"Асистент мениджърът просто не ме харесваше", признава звездата в интервю за списание People.

Известните дами с еднакъв стил - Част II

Джоан Ф. Ролинг

Световно известната великобританска писателка и втората най-богата жена след Опра Уинфри, авторката на фентъзи поредицата за Хари Потър, някога е била уволнена от позицията, която е взимала, а именно секретарка в лондонски офис.

А защо е уволнена, ами защото прекарвала прекалено много време в мечти за книгата, която иска да напише. Е, когато била уволнена, Джоан най-накрая се сдобила с необходимо й време, за да напише книгата, за която така мечтаела. Затова както се казва, всяко зло за добро.

8 звезди, които признават, че са си правили пластични операции

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.