Латино дивата Дженифър Лопес наскоро стартира своето бизнес начинание, което има за цел да представи по-голям спектър от възможности за жените и да ги образова.

Лопес подтиква дамите да добият повече увереност в себе си и да открият един по-здравословен начин на живот чрез хранителни добавки, редовни тренировки и полезна храна.

10-седмичната програма започва през юни, като певицата и известни фитнес инструктори ще споделят хранителни съвети с участниците. Също така ще бъдат изготвени персонални фитнес тренировки за всеки и ще бъдат предоставени здравословни и достъпни рецепти.

Участничките, които успеят да свалят поне 5 кг, ще имат възможността да участват в конкурс, за да спечелят едно от петте пътувания до Ню Йорк и да се срещнат с Дженифър.

Красавицата призова почитателките си да участват в здравословното предизвикателство, като заяви: "Предизвикам жените от Америка да се включат в предизвикателството, да спортуваме заедно, да се храним заедно, да се мотивираме и да се превърнем в най-добрата версия на себе си."