Автор
Woman.bg

Унизителна случка я накара значително да отслабне

Главно действащо лице в днешния ни материал е една 36-годишна дама, която работи като pluse size модел, но унизителна случка я кара да погледне на себе си с други очи и да свали повече от 100 килограма.

До преди години Роузи Мекардо тежи 190 килограма и е размер 36 според американската номерация и 40 според британската и въпреки че работи като pluse size модел, самата тя не се чувства удовлетворена от външния си вид. Една случка обаче я кара не просто да си мечтае за по-тонизирано и слабо тяло, но и да се потруди, за да си го осигури.

Роузи е в самолет за САЩ, който след малко ще излети, но пътниците не могат да седнат по местата си, защото тя е запушила пътеката и се опитва да седне на седалката си, но уви не успява да се побере в нея. След минутни на неуспешни опити един от стюардите ѝ заявява, че явно няма да се побере и затова трябва да закупи билет и за втората седалка, намираща се до нейната, за да може да седне и самолетът най-накрая да излети. Роузи признава, че се е почувствала отвратително.

"Беше ужасно унизително. Каза ми го пред всички хора. Някои ме гледаха съчувствено и си шушукаха, колко е бил груб с мен въпросния мъж, а други започнаха да се смеят, а аз просто се разплаках. Това преживяване наистина ме накара да се отрезвя."

Благодарение на злощастната случка Мекардо изцяло променя хранителния си режим и започва усилено да тренира. Тя сваля 45 килограма само след няколко месеца. Но те не са ѝ достатъчни, защото тя е твърдо решена на пълна трансформация.

Роузи си прави и операция, представляваща поставянето на така наречения гастричен байпас, който спомага загубата на още повече килограми. В резултат на това днес тя тежи 76 килограма, носи размер 12 и след като си прави операция, отстраняваща цялата, увиснала от отслабването, кожа, се радва на фигурата, за която винаги е мечтала.