Автор
Woman.bg

Уникален продукт за нормализиране на високата кръвна захар

Високата кръвна захар е предпоставка за развитие както на диабет тип 2, така и на други сърдечно-съдови заболявания, включително миокарден ифаркт и мозъчен инсулт.

В момента в България от диабет тип 2 страдат над 580 000 души, а около 150 000 дори не са диагностицирани. Много важен момент при пациентите с висока кръвна захар, е те да спазват диета. Но в последните десетилетия консумацията на захар и нездравословни храни, се е увеличила многократно. При неправилно хранене, наднормено тегло и липса на физическа активност, рискът от развитие на посочените по-горе заболявания нараства многократно.

За да нормализираме нивата на кръвната захар, холестерола и триглицеридите, освен здравословен начин на живот, понякога имаме нужда и от някои натурални продукти с доказан произход и ефективност.

Кой продукт да изберем?

Гликолевел на марката Зонафарм съдържа уникален патентован стандартизиран екстракт ГЛУЦЕВИЯ от семената на растението Fraxinus Excelsior или Планински ясен. Продуктът е плод на дългогодишни изследвания и проучвания на световния лидер в производството на стандартизирани екстракти Naturex. Благодарение на тези проучвания и наблюдавания ефект при редица пациенти, може да се твърди, че екстрактът Глуцевия регулира и нормализира нивата на високата кръвна захар.

Научно доказано е, че 1 гр Глуцевия дневно е достатъчно да се балансира нивото на кръвната захар, защото

►след нахранване намалява нивата на глюкоза в кръвта чрез намаляване скоростта на абсорбция в черния дроб и мускулните клетки

►оказва благоприятно влияние върху функцията на черния дроб

►безопасен е и няма странични ефекти.

Продуктът Гликолевел нормализира нивата на глюкоза в кръвта още след първия прием и е безопасен начин за контрол на хипергликемията, високите нива на триглицеридите и ,,лошия'' холестерол. Гликолевел се препоръчва при лица в напреднала възраст, повишено кръвно налягане, консумация на прекомерни количества алкохол, високи нива на триглицериди, заседнал начин на живот.