Автор
Woman.bg

Уникален подарък за св. Валентин - открехни кутийката

Много пъти сме спорили относно св. Валентин и празнуването му.

Без да влизаме в излишни подробности, решихме че винаги е добре да има един празник в повече и затова тази година на 14-ти февруари, смятаме да бъдем влюбени с чаша вино в ръка.

Противниците на св. Валентин мислят, че не им е нужен специален ден, за да покажат любовта си на партньора си. Сигурни сме, обаче че дори и те биха се зарадвали на уникален подарък, в който е „вмъкнато” лично чувство и отношение.

Именно такива са ръчно декорираните предложения на топ фотографа Велислава Каймаканова-Ножарова.

Вили открила любовта си към декорациите, след като украсила лаптопа си. Идеята й допаднала изключително много и започнала да декорира всякакви предмети. Тя има и собствена марка – „Вилерже”.

За празника на влюбените, Велислава е декорирала ръчно естествени камъни. Декорацията е направена с кристали Swarovski от Crystal Zone.

Интересното е, че всеки подарък идва с уникално ръчно украсена кутийка, която сама по себе си също е произведение на изкуството.

Вили споделя, че е съумяла да намери златната среда - нейните продукти са ръчно декорирани с много любов и чувство, качествени са, а от друга страна са на достъпна цена, така че да могат да си ги позволят повече хора.

Всички предложения на Велислава Каймаканова-Ножарова за св. Валентин можете да видите тук