Обожаваме отпуските и по възможност бихме искали да почиваме всеки месец по минимум една седмица. Е, това няма как да се случи, затова се радваме и на малкото дни отпуска, които все още ни предстоят.

Някои от нас обаче се затрудняват със стягането на багажа за пътуване. За една жена никога не стига мястото в куфара, за да побере всичко необходимо, нали така? Е, има начин приготвянето на багаж да се превърне в приятно изживяване, ако се придържате към нашите съвети:

Нека да започнем с най-важната част от визията на една жена – обувките!

Този аксесоар заема доста място и килограми. Хубавото е, че за лятото са ви необходими най-много 3 чифта обувки, защото през повечето време сте боси на плажа. Трябват ви един чифт чехли, един чифт елегантни обувки на висок ток за парти вечер и удобни сандали на равна подметка за през деня.

Четете още: Вдъхновение на деня: Нежен люляк

Умело подбрани тоалети

Трудно е да преценим точно кои дрехи и аксесоари да вземем, но селектирането на дрехи, които си подхождат с други ще ви помогне много! Често връщаме блузи и панталони, които сме разходили в куфара и не сме сложили нито веднъж. Затова си изберете няколко визии с една и съща пола, която в комбинация с потници в различни цветове и аксесоари би могла да ви осигури няколко тоалета. Не забравяйте, че по-малкото в този случай е повече!

* една рокля, три визии

Не забравяйте!

Банските костюми са леки и е позволено да си вземете няколко чифта. Спрете се на една връхна дреха, която да отива на останалите ви дрехи, защото морските нощи може да окажат непредвидено хладни. Късите панталонки са задължителни, а ефирната макси рокля е идеална за ежедневието.

Четете още: Целите бански завладяват лятото

Приготвянето на багаж за пътуване не е лека задача. Добре подберете всяко нещо, което вземате със себе си.

Ето и един примерен вариант на удобен тоалет за морето:

ВИДЕО: