Преди или след спортно събитие винаги се налага да облечеш комфортно облекло. А какво ще кажеш за суетшърт, специално проектиран да премахне отвличането на вниманието, за да помогне на всеки атлетит да се съсредоточи в решаващия момент, когато концентрацията означава всичко? Сега от Adidas ни предлагат точно това. Суетшъртът adidas Z.N.E. е първия продукт на революционната линия, който успява да постигне три елемента от изключителна важност: намалява разсейващия шум, позволява минимална визуална намеса и осигурява неимоверен комфорт. Той комбинира авангардна изработка от качествена материя с естетичен дизайн, за да го направи незаменимо облекло за спорт или почивка.

Голямата тайна на страхотното облекло се крие в уголемената качулка. Тя комбинира двуслойни странични и предни панели, които елиминират разсейването от външни фактори, осигурявайки на атлета топлина и концентрация. Качулката е достатъчно голяма, за да приюти масивни слушалки, задължителен елемент за осъществяването на музикалните ритуали, превърнали се в запазена марка на много елитните спортисти - ти избираш дали ще се надъхаш с римите на Jay Z, Петата симфония на Бетовен или нещо от последния албум на Rammstein.

Първокласната материя на суетшърта, комбинира плътен памук, полиестер и еластан, а кройката “Made 2 Move” (създадена за движение) осигурява неповторим комфорт, така желан от всеки спортист. Падналото рамо гарантира по-свободни движения и придава дързък и модерен вид, а джобовете със скрити ципове са перфектни за лични вещи. Дискретният вътрешен етикет носи мотивиращо послание в чест на силата на ума и концентрацията на атлетите.

За официалното представяне, като част от кампанията в социалните мрежи, повече от 20 000 атлета от цял свят получиха суетшърта Z.N.E. В България двама от избраните са Иван Минчев, който е един от най-добрите български състезатели по многобой, а напоследък и кондиционен треньор, и Николай Кирилов - сертифициран треньор по спининг и функционален трейнинг, групови занимания и персонален треньор.

За да научиш повече, надникни тук. Следвай Adidas и в Twitter и Instagram и използвай хаштага #findfocus, за да се включиш в разговора.