Астралийката Анна Виктория се превърна в интернет сензация буквално за една нощ, след като постна интересни селфита от сватбения си ден.

На първото тя е в цял ръст, а на второто е седнала и се личат мазнините в областта на корема.

Пред австралийския Cosmopolitan тя отговаря на няколко въпроса относно мотивацията си да направи това сравнение преди и след, за безумните диети и отношението й към отслабването:

"Достигнах моята цел и се харесвам с това тегло. Когато обаче видя модели с плочки, които току-що са родили, започвам да си задавам въпроси - нормално ли е това? Отне ми време да достигна до теглото, което съм в момента, и вече знам едно - тялото не изглежда добре от всеки ъгъл и съм ОК с този факт. Относно това защо постнах снимките точно в деня на сватбата ми - защото тогава бях в най-добрата си форма. Исках да подчертая, че няма значение колко слаба сте, може да има призма, през която тялото ви да не изглежда съвършено.

През седмицата има моменти, в които си позволявам да ям неща безразборно. Когато се подготвях за сватбата ги бях ограничила и ядях много здравословно. Сега се опитвам да ям максимално чиста храна, без особени претенции, като избягвам въглехидратите и захарта. Тялото ми се чувства най-добре когато ям сурови свежи плодове и зеленчуци. Правя кардио и упражнения вкъщи и това ми е достатъчно, за да изглеждам прилично.

Когато видите момиче с перфектно тяло в социалните мрежи, не се комплексирайте, а използвайте това за мотивация за самите вас. Важно е да си поставяте свои собствени цели - може да бъде стопяване на коремните мазнини. Не гледайте от другите, бъдете себе си и разберете какво искате".