Сексапилната руска манекенка Ирина Шейк непрестанно доказва защо е една от най-скъпоплатените сред колежките си в модния бранш.

Приятелката на футболния ас Кристиано Роналдо е висока 178 см и тежи 59 килограма. Красивата Ирина е родена на 6 януари 1986 година.

* Кристиано и Ирина

Славата си на една от най-секси топманекенките Ирина придоби, след като беше избрана за момиче на корицата на култовия брой на Sports Illustrated за бански костюми през 2007 година. Оттогава госпожица Шейк неизменно присъства в изданието за плажна мода, като според специалистите най-впечатляваща е фотосесията й от 2011 година.

Тя има превъзходна фигура, но откровено споделя, че не е привърженичка на много строгите диети въпреки професията си.

Ирина показа перфектно тяло, като освен сочните й устни най-силно впечатление по време на ревюта и фотосесии правят идеално стегнатият й спортен корем и дупето й.

ВИДЕО:

Любимата и храна на 28-годишната са пържените картофки, тя си пада и по сиренки, палачинки и други подобни вкусотии. Това не означава, че постоянно се храни с тези лакомства, но пък и не си ги забранява.

Ирина спортува редовно. Има на разположение личен треньор и през седмицата поне пет пъти посещава фитнес залата. Тренира съвестно и смята, че така ликвидира негативните последици от погълнатите калории.

Четете още: Плодовете и зеленчуците намаляват вредата от мазната храна

Ирина има много любими физически занимания: бягане в парка, занимава се с бокс, с пилатес и др., тя се движи непрекъснато.

Основно се храни с натурални продукти: месо, зеленчуци, морски дарове, риба. Държи сама да си проготвя ястията, които са здравословни и вкусни.

Манекенката прави разтоварващи дни, когато има важни изяви на сцената, особено при демонстрация на бельо и бански костюми за известни модни марки.

Пиенето на достатъчно вода е едно от задължителните правила на известната манекенка. Всъщност денят й започва с две чаши вода. Тя смята, че водата регулира апетита.

Четете още: Ирина Шейк показва секси дупе в Мексико