Автор
Woman.bg

Тя яде понички и торти всеки ден и изглежда така!

Повечето хора си мислят, че ще постигнат желаната слаба фигура, ако цял ден ядат само моркови и зелена салата, но днес ви представяме живото доказателство, че това не е вярно.

То е на 28-години и се казва Лаура Бейкър – красавица, която въпреки че всеки ден яде понички, торти и други сладки изкушения, притежава фигура с изваяна мускулатура.

И преди да си кажете, че тя е от хората, които по природа са си слаби и колкото и да ядат сандвичи и сладки изделия, никога няма да надебелеят, бързаме да ви поправим, че Лаура не винаги е била толкова атлетична, колкото е днес. Преди години тя е тежала 71 килограма и е носила дрехи размер 12, за справка сега е размер 8 и тежи 60 килограма.

Тя е висока 173, така че дори и когато е била 71 килограма не е изглеждала зле, но за да поддържа добра форма, се е подлагала на стриктен хранителен режим, който не се е откроявал с особено разнообразие.

"Постепенно започнах да чета повече и да се интересувам повече от храненето и в един момент вече не ядях само пилешко и броколи всеки божи ден. Преди си мислех, че трябва да забравя за сладкото до края на живота си, ако искам да съм стройна, а сега ям десерти седем дни в седмицата."

Лаура разкрива, че тайната е просто да не купувате готови сладки изделия, които са истинска калорийна бомба, ами сами да си ги правите вкъщи. Тя например редовно похапва домашно приготвени понички с 6 грама протеин и само 65 калории.

Младата красавица, която напуска работата си в рекламен офис през 2013-а и сега работи като фитнес инструктор, разкрива също така, че друга хитринка, която ѝ помага да изглежда добре, е правилното разпределение на количеството храна, което приема. 80% от всекидневното ѝ меню е съставено от плодове, зеленчуци, месо и ядки, десет от паста, хляб и растителни масла и още десет, включващо всичко онова, което ѝ се дояде през деня.