Днешният ни материал е посветен на една млада жена на име Сара Магнюсън, която благодарение на силната си воля и упорития труд, който полага, успява да свали впечатляващите 70 килограма.

Сара тежи 147 килограма, когато един ден преди 3 години се случва нещо, което я кара да разбере, че е дошло времето да промени из основи досегашния си начин на живот и визията си. Магнюсън избира градински мебели в голям магазин, когато, сядайки на един стол, го счупва. Погледите на околните се вперват в нея, а тя признава,, че никога не се е чувствала по-унизена.

Това кара Сара, която от десет години се опитва да отслабне, да вземе крути мерки, за да постигне целта си. През въпросния период от време тя е започвала много диети от дамски списания, но някоя не се увенчава със задоволителен и дълготраен ефект, затова през 2013 година тя решава да подходи по сериозно и комплексно.
Сара търси услугите на фитнес инструктор и така се запознава с Фредрик Магнюсън. В негово лице тя не само намира надежда, че най-накрая ще извая тялото, за което винаги е мечтала, но и любовта.

Сара започва да спазва стриктен хранителен и тренировъчен режим. Първоначално тренира три пъти в седмицата и за десет месеца сваля 34 килограма. Обнадеждена от резултатите и натрупала опит в залата, тя започва да тренира с Фредерик десет пъти в седмицата, но усилията си заслужават, защото с месеци упорит труд успява да достигне теглото от 77 килограма и да извая физика с изявена мускулатура. Благодарение на упражненията с тежести, тя се справя с излишната кожа и най-накрая може да се похвали с тяло, за което години наред е бленувала, и то напълно естествено, а не резултат от пластични операции.

Младата дама, която към днешна дата има не само тонизирано, силно тяло и здравословни хранителни навици, но и любящ съпруг в лицето на Фредерик, разкрива, че разказва историята си пред света, защото се надява тя да послужи за вдъхновение и на други дами, които са с наднормено тегло и да им покаже, че всичко е възможно и никога не е късно да започнеш да се бориш за своето по-добро Аз, единственото нужно е воля и вяра.