Автор
Woman.bg

Тя отслабна 32 килограма, като започна да яде повече

Главно действащо лице в днешната ни статия е 25-годишната американка Меган Макгий, която отслабва цели 32 килограма, като тя разкрива, че е постигнала това, започвайки да яде повече.

25-годишната Меган, която е родом от САЩ, но живее във Великобритания, признава, че макар и добре да го е прикривала от околните, килограмите ѝ силно са я комплексирали и натъжавали.

"За хората около мен аз най-вероятно съм изглеждала като много щастлив човек, но истината е, че зад усмивката се крият неща, за които никой не подозира. А аз имах доста голяма усмивка, зад която добре прикривах истинските си чувства и настроения. Околните сигурно дори не са подозирали, че всъщност бях много тъжен човек, с ниско самочувствие и никакво самоуважение", признава Меган, която преди да отслабне е тежала цели 107 килограма.

WOW! Ето това се казва отслабване!



Магкий разкрива, че винаги е имала проблем с килограмите и в детството си е била значително по-едра от връстниците си.

"В един момент започнах да поддържам връзка със стари приятели от детинството, с които не се бях виждала от много време, и осъзнах, че се превръщам в "дебелата приятелка". Бях стигнала до там, че не исках да излизам, защото мразех начина, по който изглеждам, а купуването на дрехи беше ужасно изживяване, което винаги завършваше със сълзи.

Нещата се развиваха по този начин до един ден, когато си казах: "Колко би бил различен животът ми, ако използвах цялото време, в което се мразех и самосъжалявах, за да се променя и да изградя живота, който ще обичам и с който ще се гордея".

И така реших да направя нещо с живота си, което да е в помощ и на обществото. Започнах да уча за медицинска сестра и реших да започна да водя по-здравословен начин на живот, затова и когато приятелка ми предложи да започна да посещавам заедно с нея група за отслабване, веднага приех."

Благодарение на групата Меган отслабва 32 килограма и започва да носи дрехи с цели десет размера по-малки.

На ръба на смъртта, тази жена успя да пребори анорексията

"Забавно е, че сега ям много повече отколкото преди, като към днешна дата никога не усещам глад. Преди пропусках закуската и обяда, но за сметка на това ядях вредни лакомства през целия ден, а вечерята ми беше калорийна бомба. Докато сега не пропускам хранене и сама си подготвям вкусни и полезни ястия."

"Съвсем естествено когато отслабнах, станах много по-физически активна и енергична. Започнах да играя волейбол, да ходя на зумба и освен това започнах фитнес сесии с личен инструктор. Отслабването повлия и на работата ми. Сега имам много повече енергия и много по-добре съвместявам работата си на здравен асистент с ученето за сестра. Натрупах и увереност, която ми вдъхна сили да кандидатствам за различни работни позиции. Една от тях е за медицинска сестра в Танзания, защото да обиколя света и да помагам на хората в нужда е най-голямата ми мечта.

Все още съм в началото на своето преобразяване и имам да извървя дълъг път, но се чувствам толкова щастлива, сега вече усмивката ми е истинска. Все едно съм се събудила от дълъг сън и отривам изцяло различно "аз" - "аз", от което съм невероятно горда и се уча да обичам безусловно.

Най-общо казано - най-накрая успях да изпитам усещането да съм в мир със себе си. Невероятно е и никога не ми се е случвало преди!"

Той я наричеше "дебела крава", тя отслабна и го заряза