Айлийн Аделайн, дамата, която е главна героиня в днешния ни материал, е само на 24 години, но вече изкарва достатъчно пари, за да обикаля света.

Тя, която е родом от Филипините, работи от 19-годишна в голяма компания за предприемачи, но в един момент решава, че това не е нейното поприще. Напуска и си намира нова работа - в банка, но не след дълго установява, че и това не я удовлетворява и че работата на бюро не е за нея.

Шефовете ѝ са учудени от решението на Айлийн да си тръгне, защото красавицата се справя идеално с поверените ѝ задачи. Тя обаче е категорична, че не иска да работи в офис, а да посвети живота си на... пътувания по света.



Аделайн успява да реализира своето намерение, благодарение на успешно начинание, което започва със свой приятел, а именно онлайн магазин за спортни аксесоари. Той носи на Айлин по 70 хиляди долара месечно, които са ѝ предостатъчни да прекарва дните си в пътешествия. Точно това и прави тя.

За две години тя е била в Япония, Индонезия, Източна Европа, Норвегия и Фарьорските острови и е твърдо решена това да е само началото на един вълнуващ начин на живот, който ако има късмет и средства, възнамерява да води и занапред.

Няма как да не отбележим, че Айлийн не само пътува, но и изкарва пари от това, защото сбъдва още една своя мечта – да има туристически блог. В него тя описва видените дестинации, забавни случки от пътуването и дава практични съвети на туристите, решили да посетят въпросните кътчета. А най-хубавата част – за това получава по 5 хиляди долара месечно, благодарение на различни реклами и успешно партньорства с медии като BBC Travel, The Huffington Post и други.