Източник: Man.bg

Белинда Стъки е на две срещи всяка седмица.

Жената търси своя принц и се старае да го открие в онлайн сайт за запознанства eHarmony и до този момент разполага с 4700 попадения, които биха могли да бъдат перфектния партньор за нея.

Белинда се регистрира през 2013 година и все още не може да се похвали с успешно завоевание. До този момент е била на 130 срещи и нито един път не е била поканена на втора среща. 35-годишната австралийка е решила да не се отказва и вярва, че нейният специален партньор е само на крачка от нея.

Тя прибегнала до онлайн запознанствата, след като прекарала три самотни години. Тя изпращала въпросник на всеки, който се определял като "перфектната половинка" и отговаряла само на тези с правилните (за нея) отговори.

След това идвало време за втора среща, която никога не се случвала. Жената дори не робува на традицията да чака мъжете да направят първата крачка, но въпреки това няма особени успехи с мъжката аудитория! Причината за нейния свободен статус е и факта, че жената все още не е усетила искрите между себе си и другия, за да усети дали наистина има шанс между двамата или не.

Още по темата четете тук