Автор
Woman.bg

Тя е на 88 и има 2 милиона последователи в Instagram

Бади Уинкъл стана интернет сензация, още преди 2 години, когато удиви света с неприсъщата за възрастта си визия и младежки дух.

Наскоро тя отпразнува 88-ия си рожден ден и показа, че продължава да поддържа свежия си стил и да отрича стереотипите като последователите й в Instagram станаха цели 2 милиона.

По всичко личи, че Бади се чувства отлично и може би изживява едни от най-хубавите си години, наслаждавайки се на живота, без да я е грижа за мнението на другите.

Често тя излиза по заведения със звезди като Майли Сайръс или клана Кардашиян.

Г-жа Уинкъл има особен афинитет към модата и ярките цветове и обожава да се снима по бански, тъй като се гордее с фигурата си.

Често в профила си в Instagram Бади пуликува снимки, на които е с къси панталонки, кецове, големи ярки обеци, розови очила и всякакви други аксесоари.

Тя обича да носи и фланелки с послания, а на една от последните си снимки е със зелен цял бански със скандален принт на марихуана.

Възрастната дама не веднъж е споделяла, че ексцентричният й стил на обличане е начинът, по който тя се опитва да преодолее смъртта на съпруга си и сина си и засега й помага. Със сигурност Бади събужда позитивното в последователите си и ги заразява с добро настроение и широка усмивка, поне веднъж на няколко дни.