Представяме ви една дама на име Йе Уен от Китай, която е живото доказателство, че не са ви нужни скъпи козметични продукти и процедури, за да изглеждате добре с напредването на възрастта, а просто повече спорт.

Сигурно и вие като мнозина няма да повярвате на очите си, когато разберете, че Йе е на 50 години. Да, кожата ѝ е опъната, без следи от бръчки, тялото ѝ е фино и видимо тонизирано и тя е категорична, че всичко това е постигнала без каквито и да е естетически корекции, а само посредством здравословен хранителен режим, плуване и фитнес занимания.

Уен, която е майка на син, разкрива, че на 30 е започнала активно да спортува, да се интересува от здравословния начин на живот и да обръща повече внимание на фигурата си. Първоначално се е запалила по плуването, а по-късно и по фитнеса. От просто хоби този вид занимания се превръщат в нейна страст и неизменно присъстват в ежедневието ѝ. През март тя е преплувала протока Малака, освен това е и сред честите участници в местни маратони.

Йе също така разкрива, че всеки ден плува в местния плувен басейн, а на фитнес ходи два до три пъти седмично, като тренира в продължение на два часа и освен това е категорична, че ще продължи да спазва същия хранителен и тренировачен режим, защото иска и на 80 да изглежда добре по бански.