Автор
Woman.bg

Тя БЕЗПЛАТНО покрива с татус белезите на жени

Миналата седмица една млада дама от Австралия, работеща като татуировчик, успя да накара много от сънародничките си да се усмихнат, заявявайки, че един или два дни седмично безплатно ще татуира жени с белези, предизвикващи им неудобство.

Уитни Девел, както се казва австралийката, разкрива, че се решава да работи "про боно" с жени с белези, от които се срамуват, защото има приятелка с белези по ръцете от рани, които сама си е направила в отчаянието си, докато се е борела с тежко хранително разтройство.

"Тя ми сподели колко е болезнено за нея, когато хората я разпитват за белезите или ги коментират. Никой никога не трябва да се чувства по този начин, сякаш е изкаран на показ, за да му се подиграват хората."

Татусите на звездите и тяхната символика

Уитни Девел

Девел предлага на приятелката си съвсем безплатно да покрие мястото на белега с татуировка и когато вижда как въпросната мастилена рисунка изцяло променя живота на младата дама, тя решава, че подобен шанс заслужават и други дами в подобно положение.

"Изражението, което тя имаше след като ѝ направих татуса, е по-ценно от всички пари на света. Тя ми сподели, че към днешна дата хората вече я питат за татуса, а не за белезите, те са скрити, останали в миналото."

Любовните татуировки на звездите



Уитни не е единственият тауировчик, покриващ безплатно белезите на жени, получени от битов инцидент, в резултат на насилие или операция. Един от тях например е татуировчик от Охаио - Браян Фин, и 31-годишната бразилка Флавиа Карвало.

Флавиа Карвало покрива белезите по ръцете на дама, която се е самонаранявала

Флавиа е направила и този татус, покриващ белег, получен от домашно насилие

Флавиа трансформира и този белег в ефектен татус

А тези белези, в резултат от мастектомия, също са покрити с красиви мастилени рисунки, направени от Флавиа