Автор
Woman.bg

Твоят гайд за красота: Как да постигнеш ефекта "без грим"

Естественото излъчване е всичко, от което се нуждае една жена, за да изглежда добре, а когато е подчертала с финес своите природни дадености, ефектът е поразителен!

Ето няколко съвета от нас относно това как правилно да се гримираш, за да има това максимален ефект и да се чувстваш прекрасно в кожата си:

Не забравяй ружа!

Много жени често забравят да използват любимия си руж и да подчертават добре скулите си. Истината обаче е, че ружът, когато е нанесен правилно, придава ангелско излъчване дори на най-бледата кожа. Избери такъв в съответствие с твоя цвят кожа - ако е по-тъмна гримьорите препоръчват цветовете от "пепел от рози" до тъмнолилавата гама. Ако пък кожата ти е по-светла: прасковени нюанси.

Заличи несъвършенствата

За такъв тип грим е хубаво да заличиш несъвършенствата по лицето с помощта на лека пудра или фон дьо тен. Можеш да изпробваш такъв на вътрепната страна на китката си и да избереш правилния цвят за себе си.

Прикрий тъмните кръгове

Тъмните кръгове под очите биха могли да бъдат прикрити с рол-он с кофеин, най-често, който се нанася предимно вечер. Ако пък те вече са факт, използвай лек коректор, който да ги прикрие деликатно.

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg! Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.