Шокиращо за всички Златка Димитрова разкри, че е загубила бебето си.

В профила си в социалната мрежа моделката написа прочувствено обръщение към всичките си почитатели, съобщава bliasak.bg

"Скъпи приятели, винаги съм била близо до вас духом и съм ви разкривала и трудностите и успехите си. Винаги съм била изключително щастлива, когато сте ми споделяли, че усмивката ми ви дава вяра и надежда, извинете ме, но сега нямам сили да се усмихна, а през сълзи ще ви споделя: Загубих бебчето си! , гласи написаното от Златка.

Четете още: Плажен патрул: Бременната Златка по бански

"Вярвам в Бог и знам, че ще ни дари отново с най-големия дар! Сигурна съм, че много от почитащите го ще изпитат в душите си частица от моята болка, не малко ще са й въздъхващите: "Така й се падаше." С това си откровение затварям тази страница завинаги и искрено моля журналистите да не създават сензация от личната ни трагедия, да не спекулират с мъката ни, да не си правят интерпретации, предположения и версии. Категорично няма да коментирам нищо и никъде, нито едно интервю, тв предаване или каквато и да е публична изява по темата, която аз и любимият ми мъж, сами трябва да изживеем и смирено с любов да дочакаме следващата блага вест. Не обвинявам и не набеждавам абсолютно никого за нещастието, което ни връхлетя, а на всички, както на доброжелателите, така и на зложелателите пожелавам: Бъдете живи и здрави и Господ да ви закриля, вас и семействата ви!, допълва още излиянието си Димитрова.

Четете още: Официално: Златка Димитрова е бременна!

Бургазлийката обаче не е пояснила какво се е случило с нероденото й отроче, но е категорична, че няма да коментира тежката загуба повече.

Съвсем скоро Златка Димитрова и половинката й Миро трябваше да станат родители на момченце.