Обсебени от идеята за слава, разкош и луксозен начин на живот, някои млади момичета не издържат на медийното напрежение и постоянните коментари по техен адрес.

Оказа се, че по-малката сестра на Ким Кардашиян от ранна възраст се сблъсква с тъмната страна на славата.

Кендал Дженър е едно от най-нашумелите имена в Америка. Красавицата е едва на 18 години, но вече е една от най-търсените манекенки в САЩ.

Кендъл започва кариерата си на модел на крехките 14 години, но за нула време превзема световните модните подиуми.

Благодарение на участастието си в риалити предаването на семейство Кардашиян и нейните полусестри – Клоуи, Кортни и Ким, тя се превръща във всеобща любимка. Тя показва характер и собствен стил, който много се различава от този на по-големите й сестри. Кендал се придържа към по-семплите и стилни визии и не обича някой да й се рови в личния живот.

* Кендал с по-голямата (Ким) и по-малката си сестра (Кайли);

Потенциалът и успехът на тийн дивата е неоспорим, което за съжаление води след себе си много завист и злоба.

Кендал може да се похвали с редовно присъствие на Седмицата на модата в Ню Йорк, но изглежда това не се понравило на колежките й манекенки.

Някои от момичетата споделили, че не е честно Кендал да дефилира заедно с тях, тъй като те са работили много здраво, за да си осигурят място на ревю на известни модни дизайнери по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, а Кендал е попаднала там само, заради известния си произход и фамилия.

„Стигна се до там, че те дори гасяха цигарите си в нейните напитки“, издава близък до Кендал.

И макар че дефилира само от няколко сезона, брюнетката стана „звездата“ на седмицата на модата и някои модни издания дори започнаха да я наричат супермодел - титла, за която дори Кара Делевин е работила доста време.

Четете още: Кендал и Кайли пускат тениски със селфита

Кендал е решила, че не иска да е известна само с това, че е „сестрата на Ким“. Младата Дженър иска да се фокусира върху кариерата си като модел и да работи здраво за този успех.

Тя дори бе забранила на Ким да присъства на първи ред на нейните ревюта, за да не се създава излишна шимотевица около по-голямата й сестра.

ВИДЕО:

Четете още: Какво общо имат Ким, Риана и Кендъл?