Автор
Woman.bg

Туиги – половин век след старта на кариерата си

През 1966 година впечатляващата, едва 17-годишна Туиги прави своя пробив в модата и става лице на годината.

Следва бляскава кариера, множество фотосесии, ревюта и признания. С характерното си присъствие и изключителна визия, Туиги е сред явленията на подиума, които променят хода на тенденциите. И днес, половин век по-късно, тя продължава да ни очарова със стил и оригиналност.

Легендарният модел е представител на Marks&Spencer и преди няколко дни присъстваше на откриването на Chelsea Garden Show. Събитието бе посетено от куп световни знаменитости и дори от Кралското семейство на Великобритания.

Туиги позираше в градината, наречена Spirit of Summer, която бе отличена много високо.

Със зеленото си изискано палто Кейт Мидълтън също бе в тон с изящните цветя

Супермоделът Туиги сподели, че тя и съпругът й са любители на растенията и с удоволствие отглеждат градината си и че е запалена по розите.

Цветната изложба на M&S бе разделена в четири сектора. Всеки от тях представлява различна култура (Великобритания, Европа, Африка и Южна Америка). Аранжировката на цветята е впечатляваща и крайният резултат е красива и свежа градина. В изложението са включени алиум, камбанки, бегонии, слънчогледи, хортензии, гладиоли, рози, лилии, карамфили, агапантус и много други екзотични и познати растения.

Не само Туиги, но и много други знаменитости държат, както на идеалния си външен вид, така и на безупречната градина пред дома си. Затова събития като Chelsea Garden Show са много посещаеми от звездните двойки. Да надникнем и в двора на някои от тях:

Впечатляващата Кралска ливада

През 1980 година Принц Чарлс решава пред палата, в който живее, да създаде вълшебна градина. Той бил много запален по идеята и наредил да бъдат засадени най-различни цветя като маргаритки, клопачка и свиларка. Също така в градината били засадени и зеленчуци.

Белият рай на Ким и Кание Уест

Ким Кардашиян е известна и с любовта си към белите растения и по-специално розите. Затова и пред имението на семейство Уест, сред буйната растителност има и много бели растения.

Тайната градина на Миранда Кер

Супермоделът живее на последния етаж в сърцето на града, което й позволява да отглежда нещо като тайна градина. Миранда признава, че е запалена по отглеждането на красиви растения и наскоро сподели снимкa на красивата си тераса в Instagram.