Предполагаме, че не само ние притежаваме няколко бански костюми. Трупаме си ги от години и сме на лов за все повече и повече. Изобилието е голямо, цветовете най-различни и моделите още по-сексапилни!

Това лято целите бански буквално ще покорят женските сърца. Тенденциите за горещите месеци са толкова ектозични и ярки, че просто не могат да бъдат подминати, без да са забелязани.

Моделите от две части са вече демоде и биват изместени от целият бански. Да, той скрива част от прелестната дамска фигура, но единствено, за да подразни мъжкото око и да има елемент на изненада.

Целият бански с разрези е един от най-актуалните модели за горещите летни дни. Разрезите може да се появят навсякъде - на ниво бедра, в гърба, в областта на корема, а дори и секси разрез в една от страните на бюста.

Този модел може да не допадне на дамите, които държат на равномерен тен, но ще се хареса от по-екстравагантните жени, които държат да са по-различни от останалите.

Четете още: Още снимки на Ким Кардашиян по бански костюм

Ярките нюанси и искрящите цветове са сред най-предпочитаните от дамите. Предлагаме ви да заложите на цикламено, ярко чверено или жълто.

Ако искате да постигнете по-силен ефект, то изберете наситено зелено и тюркоазено, които ще паснат най-добре на морската атмосфера.

Тези цветове са свежи, младежки и наситени – идеални за лятото!

Ще зарадваме и дамите, които обичат дрехи и аксесоари с животински принт, защото сега този принт може да бъде намерен и при банските костюми.

Страхотен хит са и всички видове бански костюми с 1 рамо. Каишките и презрамките създават много красив акцент в един семпъл и изчистен бански костюм.

Четете още: Секси банският на Аби Кланси

Спрете се на оригинален, удобен и секси модел, с който да привлечете вниманието върху себе си. Разчупете стандартите на цял бански костюм, забравете за баналните кройки и се осмелте да изберете нещо по-различно и по-нетипично!

Няколко идеи за дамите, които предпочитат сигурната класика - черен бански костюм:

И за повече свежо лятно настроение: