Автор
Woman.bg

Цветнокожа взриви интернет с неземната си красота

Заради перфектната симетрия на чертите на лицето й в комбинация с уникалното излъчване, струящо от големите й изразителни очи, тя си е спечелила прякора "Черната Барби". Себе си обаче нарича "Черната Хана Монтана". Нейната красота е близка до съвършенството, ако не и самото съвършенство. А ние спокойно бихме я определили като неземна!


Изумителните скули, изкусителните устни, катраненочерната гъста коса и безупречно гладката като порцелан кожа създават чувството, че пред нас стои кукла, но жива!


Представяме на вниманието ви едно същинско чудо на природата, което
за отрицателно време се превърна в истинска сензация и остави без дъх над 450 000 потребители, дръзнали да станат свидетели на нейната смайваща хубост – черната перла с извънземна красота – Лолита Мокуей.


При игра на сенките и светлините, черните й изящни вежди до такава степен се преливат и потъват в абаносовата й кожа, че на моменти те дори се превръщат в едно цяло. В резултат очитей й грейват като омагьосващи слънца, ослепявайщи с блясъка си.


"Никога през живота си не съм виждал такава перфектна симетрия! Тя е самото съвършенство", споделя възторга си фен под снимка на красавицата.

Коя е тя, къде живее, с какво се занимава и каква е точната й възраст, досега си остава пълна загадка за света. Ясно е само, че тя все още е ученичка.


Лолита обаче не остава длъжна на реакцията на феновете си. Днес красавицата използва популярността и атрактивната си външност, за да подкрепя емоционално и вдъхва кураж на други момичета със съвети, отнасящи се до любовните им терзания и разочарования.