Да носиш цветни чорапи преди известно време се смяташе за признак на лощ вкус, но вече – не! Днес цветните чорапки са толкова атрактивни и забавни, стига да знаете как най-добре да ги комбинирате.

От няколко месеца насам в модата стабилно се налага тенденцията да се носят ярки чорапи. Освен че са много модерни, те са изключително достъпен вариант да освежите гардероба си за предстоящата пролет.

Ако заложите на цветни чорапи, то нека останалата част от тоалета ви да е семпъл и по възможност едноцветен, иначе губи желания ефект.



Разнообразието от чорапи е голямо – от дантелени, до раирани или такива с комикс картинки, изберете най-подходящите, които да допълнят визията ви. Най-добото съчетание е това с деним или едноцветна рокля.

Този аксесоар стои изкусително и секси не само показвайки се небрежно под панталон, но и с открити крака, когато са в съчетание с обувки на високи токчета.



Дамските крака винаги са били обект на особен интерес от страна на силния пол, мислите ли, че със свежи и цветни чорапки ще отблъснете или привлечете повече мъжки погледи? Споределете с нас вашето мнение чрез коментар.

Както знаем модата сe завръща и е ред отново да се върнем към небрежния стил. Почерпете вдъхновение от следните снимки: