В края на октомври ви представихме новото видео на любимката ни Гуен Стефани, което се казва „Baby Don't Lie”. Динамично и щуро – видеото напълно отразява стила на звездата. Припомнете си го ето ТУК!

Няма как да отречем, че 45-годишната Гуен прави впечатление с многобройните си стилни визии, които демонстрира по време на американското музикално риалити предаване „The Voice”.

Припомняме ви, че звездната майка направи своя дебют като съдия в шоуто този сезон.

Гуен, която е майка на три момченца, непрестанно ни изненадва. Само преди дни съпругата на Гавин Росдейл изненада своите фенове с ново парче и клип към него.

„Spark The Fire” се казва новото парче и е предполагаем втори сингъл от предстоящия трети неин солов албум. Видеото отново е доста цветно и нестандартно. В него Гуен изглежда е обсебена от емоджите – колекция от изображения и емотикони за илюстриране на определно настроение. Специална поява прави и продуцентът на песента - Фарел Уилямс.

Четете още: Гуен работи по солов албум с Фарел

Вокалистката на No Doubt е една от най-стилните изпълнителки. Има ли ден, в който Гуен да не изглежда перфектно от глава до пети?

Красавицата не се страхува да поема рискове, но винаги се придържа към рок-шик стила, който е характерен за нея.

Платиненорусата звезда бе заложила на ексцентрична визия, за да промотира новото си видео.



Вчера тя изненада с ярък тоалет, включващ блузка на червено и розово райе с пришити към нея емотикони и оранжеви панталонки с интересен дизайн. Черни обувки на висок ток със сърчица в предната част, вдигната на стилен кок коса и розово червило допълваха цветната й визия.

Няма спор, че нейният стил е ярък и неповторим, но какво ще кажете за вчерашната й визия – секси и стилна или прекалено детска бе тя според вас?

Четете още: Гуен и любовта й към ботите


* Гуен и Фарел