Автор
Роси Кацарова

Цвети Стоянова: Цвети Найденова ме остави в най-тежкия ми момент

Цветелина Стоянова даде интервю за предаването "Папараци" по bTV и направи доста интересни признания, включително и за отношенията си с Цвети Найденова.

"Не знам къде се точно се пропука нашето приятелство. Последният ни чат бе средата на януари. Понеже знаех, че ще ме питаш за нея, отново си го прочетох. В него ние не се караме, не се обиждаме, но съвсем ясно си личи, че аз вече нямам място в живота ѝ. Въпреки това аз ѝ казах, че я обичам и към днешна дата продължавам да я обичам", разкри Цвети Стоянова и допълни, че е разочарована, че съотборничката ѝ е решила да коментира отношенията им публично.

А какво точно каза Найденова, което разстрои Цвети, може да прочетете ето тук.

"Не ѝ се сърдя за нищо. Даже съм ѝ благодарна, че ми даде важен урок в живота. Както и много други хора, които ме оставиха сега, в най-тежкия ми момент. Те ми показаха, че никога не са били с мен. Защото с излизането от болницата нищо не приключи. В болницата се борих за живота си, а след излизането вече се борех с живота. Нямам нужда от хора, които ще са с мен, когато са на стълбичката за награждаване, а сега, когато не можех да стана на краката си, когато падах и плачех, когато не можех дори до тоалетната да отида сама", признава бившата гимнастичка.

Четете още: Цвети Стоянова:В момента ценя всяка секунда от живота

Цвети също така допълва, че към днешна дата не би простила на Найденова. Ако ме беше питала преди месец, щях да кажа "да". Исках да се видим, да поговорим, но вече е късно, няма какво да уточняваме.

Стоянова също така разкри, че за първи път чува, че организаторите на Олимпиадата са дали медал и за нея. 22-годишната красавица категорично заяви, че не е получавала такъв от съотборничките си.

Освен това тя призна, че не държи нито един от медалите си вкъщи, защото периодът ѝ като гимнастичка не е бил щастлив и тя не иска да пази спомен за него.