Автор
Woman.bg

Цеци Красимирова се отдаде на екзотични почивки

Моделката Цеци Красимирова е на екзотична почивка с приятелка и дъщеря си Джудит в Доминиканската република.

Това сподели с почитателите си самата Цеци, като публикува в официалната си страница във Фейсбук снимки, придружени с коментар, изразяващ възхищението й от мястото, на което в момента се намира: „Невероятните плажове в Пунта Кана, са едно от чудесата на света. Мек златист пясък, лазурно небе и спиращи дъха гледки. Високи палмови дървета обгръщат плажната линия, а тюркоазените води на Атлантика те примамват да се разтопиш в тях“.

*Под снимката Цеци пише: ''Няма нищо по-хубаво от това да споделиш прекрасни мигове с любим човек''

Освен да пече манекенското си дупе, Красимирова се впусна и в екстремни преживявания, а също се ''запозна'' отблизо с нощния живот на мястото.

През февруари манекенката посети и Бразилия, както и водопадите Игуас, намиращи се на границата между Аржентина и Бразилия, след което побърза да сподели снимки и впечатления от магичното изживяване.

''Великолепната умопомрачителна каскада на водопадите Игуасу се намира на границата между Аржентина и Бразилия. Това е едно вълшебно място, обединяващо не само природните стихии и елементи, но и две забележителни култури. Никога няма да забравя посещението си там!'', написа Цеци и допълни: ''Най-големият и впечатляващ водопад от системата Игуасу е Гарганте дел Диабло или „Гърлото на дявола”... и наистина името му пасва идеално... шумът от водата, падаща с невъобразима сила, белите каскади и спиращата дъха гледка (не само с красотата си, но и с мъничка доза страхопочитание)..''

''Местните легенди разказват за създаването на водопадите: М'Бой - богът змия на реката Игуасу, поискал Напи, най-красивата девойка от местното племе, да му бъде принесена в жертва. Това разбило сърцето на момичето, което било лудо влюбено в сина на вожда на съседното племе. Той бил сърцат и смел младеж, твърдо решен да спаси любимата си. Когато двамата се опитали да избягат в малко кану, спускайки се по река Игуасу, богът змия се разгневил. Яростта му била толкова голяма, че когато ударил реката, за да потопи кануто, земята се разцепила на две. Водата понесла стремглаво малкото кану с влюбените към бездната, оставяйки ги да падат безкрайно... Много тъжна легенда, но стоейки в близост до водопадите, не бих могла да си представя друг начин да се обясни съществуването на този феномен!'', споделя тя.

*Под снимката Цеци пише: ''И ето един от обитателите на река Игуасу, който привидно кротко си плуваше в плитчините...''

В Бразилия Цеци дори се сдоби със свой портрет, нарисуван от уличен художник:

*Цеци пише: ''Срещнах един невероятно талантлив уличен художник по улиците на Рио де Жанейро. Вижте какво нарисува той за мен!''