Припомняме ви, че само преди дни риалити звездата Ким Кардашиян блесна по голо дупе за сп. LOVE. Звездата за порден път захвърли дрехите в името на известността и засне провокативна фотосесия, която ви показахме ето ТУК!

На вчерашните нагаради „Грами“, за които писахме ето ТУК, влюбената двойка Ким и Кание Уест демонстрира изключителна привързаност. Родителите на Норт Уест не спряха да се прегръщат и целуват по време на церемонията.

Ким блесна с творение от пролетно-лятната колекция за 2015-а на Jean Paul Gaultier. Златистата дреха бе с дълбоко деколте и висока цепка. Този път не дупето на Ким, а нейните гърди и крака бяха на показ.

Както знаете нищо не може да остане скрито от фотографите, които уловиха Ким и нейната "деформирана" кожа или т.нар. портокалова кожа. Целулитът е един от най-големите кошмари на съвременната жена, а снимката по-долу доказва, че и известните и богати жени не могат да избягат от това неприятно физическо състояниe.

Съвет как да намалите или премахнете целулита:

Много важно е да знаете, че за да бъде намалена мастната тъкан е задължително приема на вода да бъде увеличен, както и физическата активност! Само с тези две неща процеса за намаляване на портокаловата кожа е много бавен и не всеки има търпението и волята да постигне положителен резултат.

Рецепта, която трябва да се употребява минимум два пъти седмично:

1 чаша утайка от кафе;
½ чаша кафява захар;
0,100мл. мляко;
3 супени лъжици зехтин;

Съставките се смесват и се нанасят на кожата за около 15-20 минути. След това се измива с хладка вода и тялото се маже с тоалетно мляко.

Четете още: 9 начина да стегнете корема без диети и упражнения