Автор
Woman.bg

Царството на KNAPP, сгушено в центъра на София

В новата ни рубрика „Скритата София“ ще ви показваме интересни и не толкова популярни места в столицата ни.

Идеята на новата ни инициатива е да покажем на нашите читателки, че има и друг начин „да живееш“ София.

Ако и вие знаете интересни местенца, които искате да ни препоръчате, можете да ни пишете на woman@woman.bg

Като любителки на модата, решихме първото място, което да ви покажем да бъде шоурумът на българската марка KNAPP, с чиито предложения неведнъж сме ви запознавали.

Момичетата, които стоят зад бранда са заложили на един малко по-различен начин на комуникация с клиентите си. Те канят всяка желаеща дама да се запознае с моделите им не в стандартния тип бутик, а в шоурум, който се намира на ул. Граф Игнатиев 11.

Шоурумът всъщност представлява един страхотен апартамент, който бихме могли да причислим към старите софийски жилища – с високи тавани и неповторима атмосфера. Истината е, че момичетата са успели да изпълнят пространството със собствения си дух и концепция за мода. Тук можете да видите познатите ви колелца, мечета и цветя. Интересното е, че в шоурума можете да видите и една своеобразна ретроспекция на развитието на KNAPP, тъй като тук присъстват модели от всички колеции на марката, които могат да бъдат поръчани и изработени според желанието на клиента.



Ето и какво сподели Антония Йорданова, една от дамите зад концепцията KNAPP:

“Апартаментът беше и е съществена част от подкрепата на хората, които ни подадоха ръка на нашия старт, преди по-малко от 3 години. Имахме шанса да получим някои блага и локацията, както и апартаментът са сред най-ценните за това, което опитваме да правим.


Чувството да бъдеш обгрижен и да се съобразяват с теб - като стил, фигура, темперамент и социален статут е нещо, което се надяваме клиентите ни да ценят. Може би те би трябвало да кажат какво е различното, приятното. Но като жени, които често са по магазините сме сигурни, че усещането е несравнимо. Попадаш в много по-интимна атмосфера, с не повече от един или двама човека, които не правят нищо друго, освен това да те изслушват, опознават и да се грижат на лицето ти да има усмивка. Не си част от човекопотока, който е даденост и към който се подхожда с рутина, със субективен преценяващ поглед.”