На 20 февруари клуб „Син Сити” кани световната R’n’B звезда Truth Hurts заедно с DJ Prince Halim за специален лайф, като част от новите черни партита, които се провеждат в клуба всяка сряда, като специален домакин на събитията е един от най-популярните български хип-хоп изпълнители – Бобо.

Той съвместно с Симфоникс Ентъртеймънт и клуб Син Сити подготвят за българската публика серия от хип-хоп събития с български и световни изпълнители през следващите месеци.

Truth, или Share Watson, е родена в Сейнт Луис, щата Мисури, а по-късно след гимназията се премества в Лос Анджелис, Калифорния, за да продължи музикалната си кариера. Като талантлив композитор и звукозаписен артист, тя се признава за съблазнителнителен текстописец и със силна музикална история. Тя е автор на парчетата на артисти като Mandy Moore, Shaunice и Mario Winans. Truth има страстен сексапилен соуфул глас, който може да го трансформира в различни стилове от поп, фънк, R & B, и Neo-Soul с уникален звук и вокален диапазон.

DJ Prince Halim е роден в Сейнт Лусия, а по-късно мигрира във Виена. Като тийнейджър той е пътувал между Сейнт Лусия, Африка и САЩ. Когато различните ритми на регето, Calypso, Хип-хоп, и ска са формирали усета му за музиката. През времето, прекарано в Ню Йорк с неговия братовчед, който е член на Silver Bullet Group, DJ Gobaza започна като негов наставник и засилва неговите умения за скреч на винили и смесването на парчета. С придобитите умения и вродения си талант DJ Prince Halim става поддържащ диджей на изпълнители като ADIDAS, PITBULL, 112, Mario Winans, 2 FACE, MR. VEGAS и Truth Hurts. С уникалните си умения зад пулта, той никога не се работи с предварително подготвен плейлист, а винаги търси точна песен и точния момент за публиката пред себе си, с което се е превърнал в един от любимите диджей както във Виена, така и по света.

Видео Обръщение на Truth към българските си фенове: