Автор
Woman.bg

Trouble in Paradise: Кендал преспала с мъжа на сестра си Кортни!

Точно, когато всички си мислеха, че клана Кардашиян няма с какво да ги изненада, от страна на успешното риалити семейство се появиха две нови бомби.

Първо стана ясно, че бащата на Кайли и Кендал - Брус Дженър ще прави собствено предаване, посветено на трансформацията му в жена.

След това сп. Star взриви Интернет с новината, че Кендал Дженър е преспала с половинката на сестра си Кортни. При това докато тя е била бременна!

Четете още: Допада ли ви визията на 59-годишната Крис Дженър?

Кортни и Скот Дисик имат дългогодишна връзка и три деца, последното от които се роди съвсем скоро. Скот е известен с проблемите си с алкохола и неведнъж из медийното пространство са се въртели слухове за негови изневери.

Според последните клюки Диск започнал да гледа на Кендал не като на малката сестра на половинката си, а като на пораснала красива и интересна жена. Двамата дори правили секс на парти.

Забелязвате ли кой е на заден план в тази снимка?

Кортни била толкова съкрушена от новината, че дори обявила, че двамата са "мъртви" за нея.

Кендал пък се чувствала толкова унижена, че искала да напусне риалити предаването Keeping Up with the Kardashians и да се съсредоточи само върху моделската си кариера.

През последните месеци медиите не спираха да обсъждат и близостта между Скот Дисик и другата сестра на Кортни - Клоуи. Двамата неведнъж бяха засичани от папараци да се забавляват заедно, а според някои медии Диск дори често преспивал у Клоуи.



Последната не пропусна да "се пошегува" по темата в своя акаунт в Twitter: