Автор
Деница Иванова

Триумфът на цветовете в грим колекциите за пролетта

Бъди дръзка! Бъди смела! Остави се пролетните цветове да завладеят и променят имиджа ти. Яхни вълната на новите тендеnции. Блестяща, уверена и секси! Всичко, което ти е необходимо за обновена визия, можеш да откриеш в notosgalleries, Sofia Ring Mall.

Блясъкът безспорно е една от водещите тенденции тази година. Всичко започна от брокатените устни на гримьорката Пат Макграт и оттогава блестящите частици са властващи кралици. Откриваме ги в грима, маникюрите и дори пътя на косата. Ще посрещнем летния парти сезон по-бляскави от всякога.

Какво по-пролетно и изкусително от устни, обагрени в свежи, леки цветове?! Гласовете на Chanel, Dior, Guerlain, Estee Lauder, Clinique събрани на едно място в notosgalleries, ще превърнат усмивката ви в сочен плод, привличащ мъжките погледи. "Да" на ягодовия цвят в устните, скулите и маникюра. Енергизирайте се с цвят!



Ружът ще бъде основен играч на make up сцената през топлите сезони. Ярък, сложен силно и екстравагантно, излизащ нагоре извън скулите и разстилащ се по клепачите като лятна мараня. Оставете го да пълзи където му е удобно и не се страхувайте да експериментирате. Розово, прасковено, корал или златно, всичко е позволено, стига да е много. Осмелете се! Прибавете силни озарители под формата на стикове, хайлайтъри, кремообразни и прахообразни текстури, строубингът все още е топ тенденция. Нощта ви очаква!

Водещата форма на маникюра е къси обли нокти. Бадемовидните или тип балерина, по-дълги нокти също са в тренда. Лакирайте в прасковено, зелено, всякакви вариации и на розово, оранжево, синьо и корал. Позволени са много декорации с пера и пайети, както и френски маникюр с цветни лентички. Нюансирането и омбретата ще ви придадат индивидуалност. Красиви ръце, весело сърце!


Играта с погледа е в центъра на красотата през новия пролетен сезон. Зеленото в светлите и ярките му нюанси е предпочитания цвят в грима за очи. Тогава заложете на нюд устни и обратното когато са дръзко червени, тогава очите са в натурални нюанси.

Не се страхувайте да пробвате визии, които досега не сте. Бъдете сигурни, че ще ви се получи, защото имате верни помощници в лицето на милите консултантки от notosgalleries, които са на ваше разположение за съвети и опити с гримовете от новите, а и не само, колекции на водещите световни марки.