Диетата ще ви освободи от излишните 2-3 килограма вода, без които със сигурност ще се харесате, а освен това ще прочисти организма ви от вредните вещества и токсините.

Продължителността на строгия режим не трябва да надвишава 3 дни. За да изпълните точно диетата и да не се отклонявате от своята цел, трябва да предизвикате волята си и да положите усилия, защото ви е позволена консумацията само на:

- 150 мл завряла вода с 2 супени лъжици мед. Препоръчва се да не добавяте предварително меда, за да не загуби част от полезните си свойства. Ограничете количеството на меда до 150гр. на ден, в продължение на тези три дни. За аромат и вкус можете да добавяте лимон и пресен корен джинджифил.

Пийте колкото се може повече вода. Не е препоръчително тази диета да се пази от подрастващи, деца и бременни, както и хора с хронични здравословни проблеми.

- Един път на ден хапвайте по 3 с.л. овесени ядки с кисело мляко.



Забранени за консумация по време и веднага след диетата:

Месо и въглехидрати, както и тежки храни веднага след прекратяване на диетата. Въвеждайте ги бавно и постепенно в начина си на хранене. Започнете да се захранвате примерно със супи и каши и след няколко дни започнете да добавяте по 100 гр пилешко на ден и салати.